4. juni 2015

Den islandske iværksætterånd

Spændende ABN-medlemstilbud

Der er ved at komme gang i de islandske hjul
 igen - ikke mindst takket være iværksætterne.
I Island er det moderne at være iværksætter.

Efter at den islandske økonomi brød sammen i 2008, har østaten oplevet en markant stigende interesse for at få foden under eget bord, og iværksætterne har en god del af ansvaret for, at landets økonomi nu igen er ved at komme på fode.

Alt det kan man høre nærmere om, når Arctic Business Network i samarbejde med Erhvervsklubben på den Nordatlantiske Brygge inviterer til møde med overskriften "Den islandske iværksætterånd".

På mødet, der foregår i Nordatlantens Brygge torsdag den 11. juni kl. 16.30 til 18.30, får deltagerne blandt andet lejlighed til at møde den islandske ambassadør i Danmark, Benedikt Jónsson.

Mødet byder også på oplæg fra Einar Gunnar Guðmundsson, virksomhedsudvikler fra Arion Bank/ Startup Reykjavik, der vil fortælle om udviklingen siden krisen og Stefán Thoroddsen, CEO/Co-founder af virksomheden Crowbar Protein, der fortæller om, hvordan den unge virksomhed har nydt godt af Startup Reykjavik programmet.

Eftermiddagens program afsluttes med lidt networking ledsaget af lidt godt til ganen fra en islandsk virksomhed, der har klaret sig flot igennem de første svære år, og som i dag kan bryste sig af en række butikker i København, Boutique Fisk samt ReTREAT.

Læs mere om programmet for Den islandske iværksætterånd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar