30. januar 2019

To jubilæer

Festlig reception hos Arctic Group

Thomas Andersen og Jytte Mortensen
kunne begge fejre jubilæum hos Arctic Group.
Fredag eftermiddag kunne to af Arctic Groups medarbejdere fejre jubilæum. Det skete med en festlig reception med god mad, vine og taler - og det var bestemt ikke kedeligt, for det var også en god anledning til genopfriske nogle af de gode historier fra et langt arbejdsliv i virksomheden.

Jytte Mortensen, der i dag er kantineleder i Aalborg Havns kantine, fejrede sit 40 års jubilæum med mange rosende ord fra administrerende direktør Thomas Hjort, der afslørede, at han har et blødt hjerte for Jytte Mortensens lasagne.

Produktchef Thomas Andersen har været i virksomheden i 25 år. Startede som intern salgsmedarbejder og har siden varetaget mange forskellige ansvarsområder i den arktiske virksomhed.

Foruden en masse rejser til Grønland er det også blevet til et par år som fastboende i Grønland - og der er nok ikke den legeplads på den store ø, han ikke kender, fordi Arctic Group blandt mange andre ting også leverer udstyr til legepladser.

- Jeg havde da heller ikke været mange dage i virksomheden, før Thomas kom ind på kontoret og gav mig et par tips, afslørede Thomas Hjort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar