30. januar 2019

Tilbage til Grønland

Nye medarbejdere i Ilik Konsulentfirma

Kristian Aagard Jørgensen. Privatfoto
Efter nogle år i Danmark vender Kristian Aagaard Jørgensen nu tilbage til Grønland. Kristian Aagaard Jørgen er en god bekendt af Arctic Business Network, hvor han i sin studietid på Aalborg Universitet var studentermedhjælp i netværket.

Kristian Aagaard Jørgensen er født og opvokset i Nuuk og vender tilbage med erfaring fra en lang række danske virksomheder og myndigheder, som han har hjulpet som konsulent hos Knowit i godt tre år. Før det var han projektleder i to år i Digitaliseringsstyrelsen i Grønland. Kristian har løst forskellige opgaver hos store og mellemstore kunder i både den private og offentlige sektor, med fokus på at skabe sammenhænge mellem mennesker, strategi, forretning og IT.

Aagaard er blevet ansat i Ilik Konsulentfirma, der arbejder med samspillet mellem mennesker og IT. Kristian starter som seniorkonsulent og vil løse opgaver indenfor procesoptimering, forandringsledelse og projektledelse hos eksisterende og nye kunder, oplyser direktør Maren Granlien.

Udover Kristian Aagard Jørgensen har Ilik Konsuletfirma også ansat Maja Hykkelbjerg Nielsen, der kommer fra en stilling i Forvaltning for Børn og Familie, Kommuneqarfik Sermersooq.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar