18. januar 2019

Megaprojekter på programmet

Grønlandskonference

Der er altid stor interesse for Nuna Advokaters
og Hortens Grønlandskonference, der i år
handler om "megaprojekter".
Nuna Advokaters og Hortens årlige Grønlandskonference sætter i år de grønlandske megaprojekter på dagsordenen. Det sker under overskriften "Realisering af megaprojekter i Grønland - De gode erfaringer".

Det bliver både til et tilbageblik på det store søkabel-projekt og den nye havn i Nuuk, men samtidig kigges der også fremad på de nye kommende storprojekter, som lufthavnsudvidelserne i Nuuk og Ilulissat og Siorarsiorfik-udbygningen af den grønlandske hovedstad.

Projekterne kræver massive investeringer, der skal finansieres, og har væsentlige og langvarige indvirkninger på det omgivende samfund. Mange brikker skal falde på plads undervejs i forberedelsesarbejdet og processerne, hvor blandt andet. finansiering spiller ind som en væsentlig faktor for at realisere de ønskede mål med projekterne, hedder det blandt andet i oplægget til konferencen.

Grønlandskonferencen byder blandt andet på oplæg af Naalakkersuisoq Vittus Qujaukitsoq, der er finansminister i den grønlandske regering, Tele-Post-direktøren Kristian Davidsen, Johannus E. Hansen, der er formand for Kalaallit Airports samt Maliina Abelsen, der er kommerciel direktør i Air Greenland og formand for bestyrelsen i Visit Greenland. Konferencen ledes af Martin Breum.

Nuna Advokaters og Hortens Grønlandskonference finder sted i København fredag den 1. marts.

Yderligere oplysninger og tilmelding kan ske på Hortens hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar