21. september 2018

Sisimiut i fiskens tegn

Stort program

Polar Fish er et kæmpearrangement, der sætter
sit præg på Sisimiut. Foto: Verena Huppert
Fredag og weekenden over står Sisimiut i fiskens tegn, når byen for syvende gang er hjemsted for Polar Fish-messen.

Messen, der er Nordatlantens største inden for sit felt,er stedet hvor nye tendenser, metoder og nyt materiel til fiskerierhvervet bliver præsenteret - selvfølgelig med et stærkt fokus på netop det arktiske fiskeris særlige behov.

Ud over virksomheder og produkter, som tager rent afsæt i fiskeriet, vil man på Polar Fish 2018 også kunne finde virksomheder og produkter, som både anvendes i fiskeriet og på landbaserede forsyningsanlæg. Polar Fish messen vil således fortsat have fokus på fiskeriet, men retter sig også mod andre erhverv.

 I forbindelse med Polar Fish 2018 arrangeres en række aktuelle og fagrelevante seminarer og workshops. Formålet med disse seminarer er at give deltagerne mulighed for at komme i dialog med specialister og eksperter, opnå ny og brugbar viden og blive ført ajour med udviklingstendenser i fiskeriet på Grønland. der bliver blandt andet arrangeret seminarer med blandt andre DTU, Søfartsstyrelsen og Vækstfonden.

Desuden byder arrangørerne på et stort todages seminar, hvor en lang række eksperter sætter fokus på udnyttelsen af hvidfiske-ressourcen. Dette seminar arrangeres i samarbejde med AG-Fisk under Nordisk Ministerråd.

Polar Fish har godt 50 udstillere og samarbejdspartnere - herunder ABN-medlemmerne Vækstfonden, Blue Water og Royal Greenland.

Læs mere om Polar Fish 2018.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar