27. september 2018

Business for drenge

Pas din egen forretning

Unge drenge som iværksættere giver mening i Grønland,
mener Michael Binzer. Foto: Visiobox
Organisationen Mind Your Own Business, der hjælper unge drenge i gang med deres egne mikrovirksomheder bistået af frivillige og mentorer fra erhvervslivet åbner nu kontor i Grønland.

- I Mind Your Own Business er vi super glade for, at vi nu får chancen for at åbne kontor i Grønland. Vi tror, at der ligger spændende muligheder for unge iværksættere i Grønland, og som organisation glæder vi os rigtig meget til at lære af grønlandske virksomheder og grønlandske unge. Det er helt sikkert erfaringer, som vi også kan bruge i vores øvrige programmer, siger Maria Kavita Nielsen, direktør i Mind Your Own Business.

Målgruppen for Mind Your Own Business er unge drenge i alderen 13-21 år. Drengene gennemgår et fokuseret forløb på otte måneder, hvor de skal etablere egen virksomhed, producere eget produkt samt markedsføre og sælge det. Drengenes forretningstalent og vedholdenhed vil komme på prøve, de vil tilegne sig basale forretningsfærdigheder, og de vil blive udfordret i og motiveret til at tage ansvar og nå et defineret mål.

 - Mind Your Own Business giver så meget mening i en grønlandsk kontekst. En gruppe af vores unge - især drenge - kan langt bedre lide at lære gennem praktisk orienterede opgaver frem for traditionel boglig uddannelse, siger Michael Binzer fra VisioBox i Nuuk.

Etableringen af Mind Your Own Business’ nye kontor i Grønland er muliggjort af midler fra Tuborgfondet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar