4. april 2018

Efter PDAC

Netværksmøde om råstoffer

Det går godt med råstofefterforskningen i Grønland.
 I år åbner Hudson Resources en ny mine
 ved White Mountain nær Kangerlussuaq. Foto: Hudson
Grønland klarer sig fint sammenlignet med andre råstoflande. Det kom frem, da årets resultat fra Fraser Institutes årlige analyse af råstoflandenes evne til at tiltrække kapital og prospektorer, blev offentliggjort under PDAC i Toronto for en måned siden.

Det kan man høre meget mere om på denne uges netværksmøde i Arctic Business Network. Her vil Anders Læsøe fra netværksledelsen fortælle om sine indtryk fra årets store råstofmesse og -konference.

På konferencen deltog en rekordstor delegation fra Grønland med 80 deltagere - fortrinsvis erhvervsfolk, som benyttede konferencen til at orientere sig i råstofbranchen på internationelt niveau, samtidig med at man gjorde reklame for Grønland som råstofland, blandt andet på den såkaldte Greenland Day, hvor Naalakkersuisut præsenterer de nyeste muligheder i Grønland for internationale branchefolk.

Det såkaldte post-PDAC er lidt af en tradition i ABN-regi. Mødet foregår torsdag den 5. april kl. 16.00 til 18.00 i Det Arktiske Hus, Vesterbro 79, Aalborg. Mødet bliver senere gentaget i Nuuk. Tilmelding til sekretariatet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar