2. juli 2019

Råstofmesse i Grønland

Borgerne skal inddrages

Befolkningens interesse for råstofudvinding
er stigende, mener Naalakkersuisut.
Naalakkersuisut arrangerer nu en råstofmesse i Grønland. Messen skal udvikle interessen og væksten inden for råstofbranchen og skabe nye indtægter til landet, meddeler Naalakkersuisut.

- Det er desuden formålet også at inddrage borgerne mere om råstofbranchen, da deres interesse for råstofaktiviteter i Grønland er stigende, siger Naalakkersuisoq for Råstoffer og Arbejdsmarked, Erik Jensen

Det er planen atholde Grønlands første råstofmesse i Sydgrønland i august 2020. Målsætningen er, at der skal være en bred dækning og informationer til alle vedrørende de mange forskellige råstofaktiviteter. På messen vil der også være plads til relevante enkeltstående specifikke emner, som messedeltagerne og borgere kan få mere indblik i.

I den kommende tid skal relevante parter som Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked, Kommune Kujalleq, arbejdsmarkedets parter (GE & SIK), lokale erhvervsfolk/råd og lokale efterforskningsselskaber sammen arbejde med en nærmere detaljeret planlægning for at gøre Råstofmessen så nærværende og interessant som muligt, skriver Naalakkersuisut.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar