30. juli 2019

Madkultur skaber vækst

Workshop for unge

Den grønlandske madkultur skal omsættes til
 bæredygtige oplevelser for unge.
Foto: Sermersooq Business Council
.
Sermersooq Business Council og Fonden for Entreprenørskab Kalaallit Nunaat går sammen om stort nordatlantisk projekt med fokus på unge, innovation og bæredygtige madoplevelser.

Parterne har tilrettelagt en innovations-workshop for unge med fokus på at omsætte den grønlandske madkultur til bæredygtige madoplevelser. Projektet vil benytte samarbejde på tværs af Nordatlanten til at forløse potentialet for udvikling af gastroturisme i Grønland. Takket være fondsmidler fra bl.a. NORA, NATA og NAPA, kan unge fra både Island, Færøerne, Grønland og Norge se frem til at deltage i et spændende og udviklende program.

Formanden for Fonden for Entreprenørskab Kalaallit Nunaat, Air Greenland-direktør Jacob Nitter Sørensen er godt tilfreds med det nye initiativ:

- Det er supergodt, at vores unge fra Nordatlanten får mulighed for at møde både hinanden, og erfarne innovative rollemodeller fra Nordatlanten. Det er vigtigt, at vi som virksomheder støtter og bidrager til at træne vores unges hjerner, og de lærer at udtænke innovative løsninger, som skal bære os ind i fremtiden.

Projektet kulminerer med et storslået event d. 12. oktober, når de unge - i mødet med offentligheden, erhvervslivet og et nordatlantisk dommerpanel - præsenterer deres innovative forretningsideer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar