21. juni 2019

Nye bestyrelse i Air Greenland

Nye tider

Air Greenland er nu på grønlandske hænder.
Efter at Naalakkersuisut har overtaget SAS og Statens aktier i Air Greenland, har selskabet holdt ekstraordinær generalforsamling, hvor der er blevet indsat fire nye bestyrelsesmedlemmer.

Jette Larsen er nyt bestyrelsesmedlem i Air Greenland. Hun er administrerende direktør i Illuut A/S og har blandt andet erfaring med bestyrelsesarbejde fra INI A/S, Royal Arctic Line og KNI.

Annette Brøndholt blev også valgt, og hun har blandt andet erfaring fra luftfart. Hun har arbejdet 15 år i SAS, hvor hun havde flere lederstillinger – herunder vicedirektør for finans og it. Hun er også involveret i modeindustrien og varetager bestyrelsesposter fra sin bopæl i London.

 Steen Jensen er partner i advokatfirmaet Bech-Bruun, hvor han rådgiver danske og internationale børsnoterede selskaber – og finansielle virksomheder og stater om blandt andet børsret, kapitalmarkedsforhold, finansiering og transaktioner. Han har bopæl i Danmark.

Endelig er der blevet plads til Malik Hegelund Olsen.Han er salgschef i Royal Greenland og er bestyrelsesmedlem i Ilisimatusarfik og Elite Sport Greenland. Han bor i Nuuk.

Bestyrelsesformanden er Kjeld Zacho Jørgensen, der tidligere var lufthavnsdirektør i Billund. Ud over tre medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer sidder Bodil Marie Damgaard fortsat i bestyrelsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar