4. juni 2019

Bestyrelse genvalgt

Arctic Circle Business tror på samarbejde

Den genvalgte bestyrelse i Arctic
 Circle Business. Foto: ACB
Arctic Circle Business havde generalforsamling den 22. maj, hvor der var genvalg til den samlede bestyrelse.

- Circle Business er en vigtig aktør i erhvervsudviklingen i Qeqqata Kommunia. Med 67 medlemsvirksomheder udgør vi den lokale erhvervslivsstemme i Sisimiut, Maniitsoq, Kangerlussuaq og øvrige bygder. Erhvervsrådets formål er på tværs af brancher og politiske holdninger at sikre og fremme en sund erhvervsudvikling og beskæftigelse i regionen og medvirke til vækst i Qeqqata Kommunias erhvervsliv, siger formand Petrus Olsvig-Kleist.

- Den genvalgte bestyrelse tror på, at Qeqqata-regionen har masser af potentiale til yderligere vækst de kommende år. Medlemmerne udtrykte stor tilfredshed med erhvervsrådet arbejde under generalforsamlingen.

- Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med kommunalpolitikerne samt det øvrige erhvervsliv. Vi skal fortsætte med at udvikle Qeqqata Kommunia som en stærk region hvor fiskeri, turisme, uddannelse og råstoffer udgør fundamentet for erhvervsudviklingen, siger den genvalgte formand.

Bestyrelsen består af Petrus Olsvig - Kleist, fmd., Henrik Sachse, Arctic Star, næstformand, Malene Christensen, Grønlandsbanken Sisimiut,  Søren Olsen Damgaard, Royal Greenland A/S Peter Høegh, Mittarfeqarfiit, Kangerlussuaq og Anette Lings, Hotel Sisimiut.  Suppleanter er Arne Hardenberg, Greenland Extreme & Maannguaq Lauritzen, Sarfalerisut.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar