20. februar 2018

Netværksmøde i Nuuk

Virksomhedsbesøg

ABN besøger Asiaq, der blandt andet
 holder øje med det grønlandske vejr.
Nu tager Arctic Business Network hul på 2018-aktiviteterne. Det sker med et virksomhedsbesøg på Asiaq i Nuuk, hvor deltagerne både kan høre mere om virksomheden og også ABN's aktiviteter det kommende år.

Det er Anders Læsøe fra ABN's netværksledelse, der byder inden for hos Asiaq, der er hans daglige arbejdsplads. Asiaq, Grønlands Forundersøgelser, udfører opgaver inden for kortlægning, geografisk information, vandressourcer, klima, aktuelt vejr, miljø samt landmåling og geoteknik. Lokalt i Grønland er virksomheden nok mest kendt for sin overvågning af vejret - og de fleste grønlændere tjekker lige observationerne på Asiaqs hjemmeside, inden turen går i fjeldet eller til søs.

På programmet står også den netop offentliggjorte Arctic Business Analysis og der vil også blive en orientering om de planlagte grønlandske aktiviteter på verdens største råstofkonference, PDAC i Toronto, der løber af stabelen den 3. til 7. marts.

Netværksmødet foregår torsdag den 22. februar kl. 16.15 på Qatserisut 8 (Mestervej 8) – Den gamle GTO bygning over for Brandstationen. Tilmelding til mødet kan som altid ske på contact@arcticbusinessnetwork.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar