26. februar 2018

Et studie med muligheder

Et universitetsstudium for de rejselystne

Arktiske Studier ved Aalborg Universitet er en uddannelse
 med mange muligheder for den rejselystne studerende,
 der helt sikkert kommer til at stifte bekendtskab
med det flotte nordlys.
Den første marts er der deadline for at søge ind på Arktiske studier ved Aalborg Universitet. Det er et studie med mange muligheder, fortæller universitetet i en pressemeddelelse.

Universitetet har snakket med en række tidligere studerende, og en af dem, Verena Huppert, fortæller, at der var interessen for det ukendte, som gjorde hende interesseret i de arktiske studier.

- Underviserne er stærkt motiverede, og de forstår at inddrage de studerende i forskningen, mener Huppert, der efter sin kandidatgrad er fortsat som PhD, hvor hun i samarbejde med blandt andre Grønlands Erhverv, Kommuniqarfik Sermersooq og Arctic Consensus undersøger, hvad man kan gøre for at styrke kompetenceniveauet i den grønlandske arbejdskraft. Hun bor i dag i den grønlandske hovedstad Nuuk.

En anden af de studerende på arktiske studier er Maiken Ann Høirup, der har set lyset - nordlyset vel at mærke - og har undersøgt dette i et turistmæssigt perspektiv højt mod nord i Tromsø. Studiet bragte hende også til Yellowknife i Canada.

Man kan læse mere om de arktiske studier på Aalborg Universitets hjemmeside, men det er med at tage en hurtig beslutning, for deadline er som sagt 1. marts.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar