24. november 2017

Hurtigere internet

Nye produkter på vej

Nuuk vil i den kommende tid opleve hurtigere internet.
Det grønlandske internet nævnes ofte som en hindring for erhvervsudviklingen på verdens største ø, men nu skulle der være forbedringer på vej, skriver Tele-Post i en pressemeddelelse.

Virksomheden vil i december 2017 lancere nye internetprodukter følgende steder: Nanortalik, Narsaq, Qaqortoq, Paamiut, Nuuk, Maniitsoq, Sisimiut, Kangerlussuaq, Kangaatsiaq, Aasiaat, Qeqertarsuaq, Qasigiannguit, Ilulissat og Uummannaq.

Derfor vil kunderne opleve  hurtigere hastigheder og få mere internet for pengene.

 - Det her er rigtig spændende for os og for vores kunder. Vi glæder os til at præsentere de nye produkters indhold og priser til december. Fra Tele-Post tager vi et stort ansvar for at være med til at løfte den digitale udvikling og give kunderne helt nye muligheder inden jul, fortæller administrerende direktør Kristian Reinert Davidsen.

Som en del af forberedelserne til dette vil Tele-Post i tiden op til lanceringen foretage en række tests af de systemer, som skal levere de nye internetprodukter. Det betyder, at mange kunder i Nuuk og Qaqortoq vil opleve hurtigere hastigheder. Men træerne vokser ikke ind i himlen, for dette vil normalisere sig igen, når testene er færdige, skriver Tele-Post.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar