28. april 2017

Nationaldag og netværksmøde

Mød kongerigets arktiske ambassadør på den grønlandske nationaldag

Traditionen med at fejre den grønlandske nationaldag
 i Aalborg Zoo blev grundlagt sidste år. I år
 deltager Arctic Business Network aktivt i arrangementet.
Arctic Business Network vil i år være med i festlighederne, når Det Grønlandske Hus i Aalborg og Aalborg Zoo den 21. juni fejrer den grønlandske nationaldag.

I forbindelse med festlighederne holder ABN et medlemsmøde i Zoo, hvor medlemmerne kan få lejlighed til møde Kongeriget Danmarks arktiske ambassadør, Hanne Fugl Eskjær, og chefen for Grønlands repræsentation i Danmark, Lida Skifte Lennert.

På medlemsmødet vil de to give medlemmerne af Arctic Business Network en eksklusiv briefing fra det storpolitiske maskinrum om forholdet mellem rigsdelene og ikke mindst Kongeriget Danmarks rolle i den internationale arktiske politik, så det er en god ide allerede nu at sætte kryds i kalenderen for den 21. juni.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Det Grønlandske Hus i Aalborg og Aalborg Zoo.

I Det Grønlandske Hus er direktør Søren Stach Nielsen tilfreds med samarbejdet:

- Nu er det anden gang, vi holder nationaldag i Zoo. Vi er glade for, at det tætte samarbejde med  Arctic Business Network betyder, at vi også kan inddrage erhvervslivet i festlighederne - og mødet med den arktiske ambassadør og repræsentationschefen er helt sikkert et stort aktiv for nationaldagsfesten her i det nordjyske.

Traditionen med at fejre nationaldagen i Zoo blev indledt sidste år i forbindelse med, at den store nordjyske turistattraktion blev medlem i Arctic Business Network.

- Samarbejdet om den grønlandske nationaldag falder fint i tråd med vores strategiske planer om at skabe et særligt grønlandsk univers i haven - og vi lægger stor vægt på et fortsat samarbejde med både det Grønlandske Hus, de grønlandske myndigheder og ikke mindst det arktiske erhvervsliv, fortæller kommunikationschef Søren Sørensen fra Aalborg Zoo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar