11. april 2017

Flydende lakseslagteri

Lakseslagteri i containere

Slagteriet sejles ud til laksen - i stedet for
at sejle laksen til slagteriet. Foto: DC Supply
DC Supply i Nørresundby har udviklet et flydende lakseslagteri til den færøske virksomhed HiddenFjord

Ved at fragte det mobile lakseslagteri ud til fiskene i havbruget i fjorden fremfor at fange og fragte fisken fra fjorden ind til slagteriet på land opnår HiddenFjord både den maksimale kvalitet og holdbarhed for fisken, idet laksens stresstærskel minimeres i videst muligt omfang

Containerløsningen er baseret på 40” HC containere, der er monteret med fuld installation i el, vaskbare vægge og gulve (veterinærmæssig standard), gulvafløb samt teknikrum til kompressor med mere.

HiddenFjord laks opdrættes i havbrug uden brug af hormoner eller antibiotika. I 2003 var HiddenFjord den bærende drivkraft i implementeringen af en af de mest omfattende og stringente reguleringsordninger for akvakultur i verden (Faroese Veterinarian Act on Aquaculture). Med det nye mobile lakseslagteri fra DC-Supply understøttes det stress-fri lakseopdrætsmiljø yderligere, og HiddenFjord går endnu engang forrest for den færøske fiskeindustri i produktion og levering af ultra høj kvalitets laks fra Færøerne, skriver DC Supply på sin hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar