25. oktober 2016

Forsikringsmarkedet i Grønland ligner andre markeder

Forsikringsfolk elsker skader

Medlemsmødet foregik hos Rambøll i Nuuk. Nikolaj
Graversen (tv) holdt oplæg om forsikringer i Grønland.
- Grundlæggende er det grønlandske forsikringsmarked ikke anderledes end andre forsikringsmarkeder. Det mener Nicolaj Graversen fra Illit Forsikring i Nuuk.

Holdningerne til forsikring er de samme som i Danmark og Grønland. Folk mener, at forsikringer er dyre, og det sker ikke for mig. Det kan vi ikke lave om på, men vi prøver altid at hjælpe inden for de rammer, vi har - for hvis der ikke var skader, var der heller ikke forsikringsselskaber, så egentlig kan man godt sige, at vi elsker skader, forklarede Graversen, da Arctic Business Network torsdag holdt netværksmøde i Nuuk med forsikringer på dagsordenen.

- Det sker ikke for mig-holdningen møder vi ofte, men vi kan også se, at hver gang der sker noget, for eksempel en brand, så begynder folk at undersøge forsikringsmulighederne.

- Når det kommer til erhvervslivet oplever jeg heller ikke den store forskel mellem Danmark og Grønland. Grønlandske virksomheder har de forsikringer, som de skal have - både de lovpligtige og de frivillige, mener Nicolaj Graversen.

Efter Nicolaj Graversens oplæg var der  “en bordet rundt” debat om aktuelle erhvervsmæssige aktiviteter og dagsordner, som præger hverdagen hos medlemmerne.

Næste i Nuuk bliver i slutningen af januar, hvor temaet vil være turisme med oplæg fra blandt andre Ulla Lynge, Sermersooq Business Council og Mari Louise Nielsen fra Greenland Travel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar