9. september 2016

Vellykket netværksmøde i Nuuk

ABN øger mødeaktiviteten i Grønland 

ABN holdt onsdag et velbesøgt netværksmøde i Nuuk,
hvor værdien af netværksarbejdet var på dagsordenen.
Det kan betale sig at være i netværk, hvis man også vil investere tid og kræfter i det, sagde PhD-studerende Stine Bylin Bundgaard for nogen tid siden, da hun præsenterede sin PhD-afhandling om netværk til medlemmerne i Aalborg. Afhandlingen er interessant, fordi Bundgaard bruger Arctic Business Network som case.

Onsdag aften blev afhandlingen præsenteret og diskuteret på et velbesøgt medlemsmøde i Nuuk. 15 af ABN's grønlandske medlemmer var mødt op for at diskutere, hvordan netværket skaber værdi for medlemmerne.

- Vi havde en vellykket debat, fortæller netværksleder Ellen Arnskjold, der var mødeleder og præsenterede både Stine Bylin Bundgaards resultater og erfaringerne fra den certificeringsproces, som ABN var igennem tidligere på året.

- Medlemmerne i Grønland er virkelig dedikerede medlemmer, som vil videre med Arctic Business Netværk. Det kan blandt andet ske ved at ABN bringer virksomheder og organisationer sammen, som ellers ikke lige mødes til dagligt. Man vil gerne mødes og drøfte relevante emner og behov, så man skaber en bedre forståelse for de vilkår, som man arbejder under i henholdsvis Grønland og Danmark.

Det var et stort ønske på mødet, at man holdt flere møder blandt de grønlandske medlemmer. Det blev derfor besluttet allerede at holde møde igen den 20. oktober, hvor Nicolaj Graversen, Illit Forsikringsagentur (CODAN), vil holde oplæg omkring Forsikringsbranchen i Grønland og de helt specielle udfordringer, branchen møder i Grønland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar