6. juli 2016

God sommer

Vi lader op til en aktiv arktisk efterårssæson

ABN sætter fokus på værdien af netværk og klynger.
 Arktisk Byggeskik II bliver efterårets helt store begivenhed.
Ferietiden er over os - og vi holder en kort pause med nyhedsstrømmen her på bloggen. Vi er tilbage igen i begyndelsen af august efter en forhåbentlig afslappende sommerferie.

Der bliver også god brug for ferien, for sekretariatet er netop nu i gang med at planlægge et spændende og aktivt efterår, hvor der være et knivskarpt fokus på business i Arktis.

Første medlemsmøde efter ferien er 24. august i Aalborg og 7. september i Nuuk, hvor der bliver sat fokus på at optimere værdien af medlemskab af netværk og klynger. ABN har inviteret to oplægsholdere, som vil fokusere på, hvordan netværksrelationer opstår, hvordan dynamikken i netværk og klynger kan skabe nye muligheder for samarbejder, ide-skabelse og forretningsmuligheder samt hvilke værktøjer, der understøtter udviklingen.

Senere på året vil der være netværksmøder i arbejdsgrupperne for Arktisk Byggeskik og Arktiske Fødevarer, ligesom der bliver søsat et spændende nyt ABN-tema, der skal fokusere på Arktisk Affald og Genanvendelse.

En af efterårets helt store begivenheder bliver Arktisk Byggeskik II, som netværket arrangerer i samarbejde med Artek. Konferencen, som har et bredt fokus på på mulighederne for transatlantisk samarbejde om det grønlandske byggeri, løber af stabelen den 14. september i Nuuk. Konferencen følger den succesfulde konference i februar, blev ABN blev inviteret til at lave en opfølgende konference med et tema om, hvordan samarbejde hen over Atlanten kan bidrage til en bedre byggeskik. Program og nærmere information følger.

Vi skal heller ikke glemme Polarfish-messen i Sisimiut, der er Nordatlantens største af sin art. Det sker den 23-25. september. ABN har deltaget i planlægningsarbejdet og bidrager blandt andet til et planlagt eksportforløb, hvor ABN medvirket til etableringen af mentorordninger for virksomheder med eksportpotentiale.

Som sagt er bloggen tilbage med arktiske erhvervsnyheder i begyndelsen af august. Vi ses igen til den tid. Hav en god sommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar