8. april 2016

Nyt ABN-medlem

Mange års erfaring og datterselskab i Grønland

Direktør Carsten Pietras fra Leif Hansen
Bygherrerådgivning deltog i Arktisk
Byggeskik-konferencen som oplægsholder.
Leif Hansen Bygherrerådgivning har  de seneste 10 år haft opgaver i Grønland. I 2015 stiftede firmaet et grønlandsk datterselskab, LH Siunnersorti, der blandt andet fungerer som renoveringssekretariat for Naalakkersuisut.

Det er baggrunden for, at firmaet nu har meldt sig ind i Arctic Business Network.

Medlemmerne i ABN kunne allerede ved Arktisk Byggeskik-konferencen i februar stifte bekendtskab med Carsten Pietras, der er administrerende direktør i selskabet.

Pietras var en af oplægsholderne ved konferencen, hvor han blandt andet fortalte om arbejdet med de grønlandske sektorplaner og gav eksempler på typiske fejl,  der er lavet i det grønlandske byggeri.

- Hos Leif Hansen beskæftiger vi os med alle slags opgaver i forbindelse med bygherrerådgivning – både for offentlige og private, fortæller Carsten Pietras.

Leif Hansen Bygherrerådgivning har blandt
andet været rådgiver på Nuuk Center, der er et af
de seneste års mest markante byggerier i Grønland.
-  Vi er bygherres partner fra ide til drift. Og vi tror på, at en gennemarbejdet udbudsstrategi kombineret med grundig planlægning og organisering er afgørende for et projekts succes.

- Vores ydelser omfatter generel bygherrerådgivning og rådgivning om Facilities Management. Dertil kommer analyser og vurderinger af bygningstilstand. Vi er specialister inden for blandt andet programmering, byggeledelse, risikoanalyser, projektgranskning og udbud af driftsopgaver.

Leif Hansen Bygherrerådgivning har blandt andet deltaget i opførelsen af Nuuk Center, der er et af de seneste års mest markante byggerier i Grønland. Selve butikscenteret er på 12.000 kvadratmeter i to etager og den tilhørende kontorbygning, der rummer det grønlandske selvstyre, Naalakkersuisut, er på 7.000 kvadratmeter fordelt på otte etager.

Se mere på Leif Hansen Bygherrerådgivnings hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar