12. juli 2018

Grønland kort fortalt

Ny udgave af "Greenland in figures" på gaden

Greenland in figures henvender sig
 især til udenlandske gæster i Grønland.
Grønlands Statistiks populære engelsksprogede folder om grønlandske samfundsforhold er netop udkommet  i 15. reviderede udgave.

Greenland in Figures er en overskuelig introduktion til det Grønlandske samfund. I år udgives folderen i et større format på 40 sider med opdateret og nyttig information om en lang række områder som for eksempel sundhedsforhold, udenrigshandel, turisme og sociale ydelser.

Folderen henvender sig blandt andet til de mange turister, der hvert år besøger Grønland samt til grønlændere, der har udenlandske gæster og kontakter og brug for at formidle viden om landet. I den situation er Greenland in Figures, der giver et nuanceret og sagligt billede af dagens Grønland, nyttig at have ved hånden, oplyser Grønlands Statistik i en pressemeddelelse.

Grønlands Statistik oplyser, at folderen mod betaling af porto via e-mail til stat@stat.gl eller pr. telefon på +299 34 57 70 med oplysninger om leveringsadresse og antal. Folderen kan også hentes som pdf fil på Grønlands Statistiks hjemmeside www.stat.gl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar