25. maj 2018

Turen går til Island

Delegationsrejse til vulkanøen

I Reykjavik kan ABN's medlemmer møde
både succesfulde islandske erhvervsfolk og
indflydelsesrige politikere.
Den islandske økonomi boomer. Efter et totalt sammenbrud har alle pile de seneste år peget opad på alle fronter - og det er nemt at sammenligne den islandske økonomi med nogle af de vulkaner eller gejsere, som sagaøen er så rig på.

Det er naturligvis interessant for alle, der interesserer sig for den det nordatlantiske erhvervsliv - og det er baggrunden for, at Arctic Business Network til efteråret arrangerer en delegationsrejse til Island. Her er målet den islandske hovedstad, Reykjavik, hvor deltagerne får mulighed for at møde både repræsentanter for det erhvervslivet og indflydelsesrige politikere og meningsdannere.

Delegationsrejsen finder sted den 22. - 25. oktober 2018 og ligger i forlængelse af Arctic Circle-konferencen den 19. - 21. oktober. Konferencen betragtes som et af de vigtigste mødesteder i den arktiske verden og samler flere tusinde deltagere - statsoverhoveder, politikere, videnskabsfolk, erhvervsledere - fra op imod 60 lande.

- Programmet for turen er endnu ikke fastlagt, for det skal formes af deltagerne, fortæller Helle Andersen fra ABN's sekretariat.

- Der bliver mulighed for individuelle mødearrangerenter, så vi vil gerne allerede nu opfordre alle interesserede til at melde sig og være med til at planlægge delegationsrejsen til Island.

Interesserede kan tilmelde sig ved at kontakte ABN's sekretariat. Man kan læse mere om turen her.

Delegationsrejsen til Island arrangeres i samarbejde med Grønlands Rejsebureau, Business Aalborg, Arctic Consensus, Erhverv Norddanmark og Entreprise Europe Network.
Vær med til at skabe programmet!
Giv din interesse til kende og vær med til at forme programmet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar