28. maj 2018

ABN inviterer til samarbejde

Grønlandsudvalgets sekretær i Aalborg

Helle Andersen fra ABN hilser på Jesper Thinghuus.
De arktiske aktører i Aalborg havde torsdag den 24. maj besøg fra Folketinget. Det var udvalgssekretæren for Grønlandsudvalget og Forsvarsudvalget, Jesper Thinghuus, der var på besøg for at høre mere om alle de arktiske initiativer i den nordjyske by.

Det blev blandt andet til en rundvisning og et møde i Det Grønlandske Hus, hvor sekretæren fik en orientering om de mange spændende initiativer, som huset har sat i gang de seneste år.

Det blev naturligvis også til møde med sekretariatet i Arctic Business Network, hvor Helle Andersen og Anders Læsøe præsenterede netværket, medlemsvirksomhederne, fokusområderne og aktiviteterne. På mødet inviterede ABN til et tættere samarbejde med Grønlandsudvalget og fortsat udvikling af de fælles interesser.

Der blev også tid til en fælles frokost med deltagere fra AAU Arctic, Arctic Consensus og så selvfølgelig Arctic Business Network.

- Vi fik en spændende snak omkring bordet om AAU Arctic og Ilisimatusarfik. Her var fokus på den  synergi-effekt, som AAU Arctic har skabt for forskerne og ikke mindst om samarbejde mellem politikere, virksomheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner omkring forskningsemner udsprunget af reelle behov i samfundet og virksomhederne, fortæller Helle Andersen fra ABN.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar