4. maj 2017

Travle dage forude

Store muligheder for at networke

Der venter ABN's medlemmer nogle travle dage
i Nuuk, hvor foråret netop er sat ind.
Der venter medlemmerne af Arctic Business Network nogle travle dage forud for Future Greenland-konferencen i Nuuk tirsdag og onsdag.

Fredag eftermiddag er der et fyraftensmøde hos Rambøll i Nuuk, hvor de tilrejsende deltagere kan få lejlighed til at møde de lokale netværksmedlemmer.

Lørdag formiddag byder ABN på en rundvisning på den nye havn i Nuuk, Sikuki Nuuk Harbour, hvor direktør John Rasmussen vil fortælle og vise rundt. Senere på dagen - klokken 18 helt nøjagtigt - er der mulighed for at deltage i netværksmiddag.

Også søndag skal ABN-medlemmerne på arbejde. Her er der nemlig om formiddagen inviteret til et besøg i Nuuk Lufthavn, hvor man blandt andet skal møde driftsdirektør og fungererende direktør i Mittarfeqafiit Niels Grosen. Overskriften for dette møde er "Infrastruktur og erhvervspotentialer".

Om mandagen står der storpolitik på dagsordenen i mere end en henseende. Først er der foredrag med Martin Breum om Rigsfællesskabet - og senere på formiddagen er det tid for den årlige generalforsamling i Arctic Business Network.

Senere på mandagen deltager ABN's medlemmer i det B-to-B-arrangement, som netværket arrangerer i samarbejde med DI, GA og ACRM. Arrangementet byder blandt andet på oplæg af formanden for Arctic Business Network Poul Hededal, direktør Niels Tanderup Kristensen, ARCM og erhvervskundedirektør Hans Jørgen Østergård, Vækstfonden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar