8. maj 2017

Fredelig generalforsamling

ABN vender måske blikket mod Island

Formand Poul Hededal kunne se tilbage på et godt år.
Årets geneforsamling i Arctic Business Network foregik mandag formiddag i Nuuk. Det var en fredelig generalforsamling med en lille snes deltagere, og det hele var overstået efter tre kvarter.

I sin beretning fremhævede formand Poul Hededal blandt andet de to byggekonferencer i 2016, som viser, at ABN bliver betragtet som en væsentlig spiller i det arktiske erhvervsmiljø. Poul Hededal konstaterede endvidere, at fremtiden tegner godt for netværket:

- I 2017 har vi allerede med succes holdt en stor fødevarekonference, hvor vi satte fokus på de gode grønlandske råvarer, som kan skabe et økonomisk momentum i det grønlandske samfund til gavn for økonomien, eksporten og den grønlandske iværksætterstrategi. Konferencen pegede klart frem mod et forøget netværkssamarbejde og en klyngestrategi, der kan få stor betydning i fremtiden.

Der er tradition for, at Nuuk-advokaten
 Rebekka Bisgaard er dirigent, når ABN holder
 generalforsamling i Nuuk.
Under eventuelt lagde formanden op til debat. Han spurgte om netværket i fremtiden skal forsøge at styrke samarbejdet med islandske virksomheder og netværk - og selv om der ikke kan besluttes under eventuelt, er der ingen tvivl om at ABN i fremtiden vil søge et et tættere samarbejde med erhvervslivet i både Island og på Færøerne.

Generalforsamlingens dirigent var Nuuk-advokaten Rebekka Bisgaard, der er en gammel kending af ABN. I sin studietid var hun studentermedhjælp i netværket - og det er efterhånden en tradition, at Bisgaard er dirigent, når netværket holder generalforsamling i Grønland.
Der var i år ikke valg til bestyrelsen, så ABN's bestyrelse
består fortsat af formand Poul Hededal, næstformand
 Henrik Rafn, Allan Frost og Jens K. Lyberth.Ingen kommentarer:

Send en kommentar