Food Festival fokuserer på torsk
Sermersooq Business Council markedsfører Torskens Dag med denne tegning af Robert Holmene. |
- Foodfestval 2015 skal udbrede kendskabet om nye og traditionelle grønlandske produkter, siger Sermersooq Business Council i invitationen til festivalen, hvor der bliver lejlighed til at møde menneskene bag produkterne og blive inspireret af oplæg om alt fra hjemmedyrkede grønsager til plastre lavet af torsk.
Netop torsken får en central placering på festivalen. Som noget nyt holder man nemlig Torskens Dag søndag den 20. september. Det sker i samarbejde med KNAPK for at hylde og fejre den delikate spisefisk.
Torskens dag løber af stabelen kl. 13 med velkomst af KNAPK's formand. Kl. 14 til 15 bydes der på smagsprøver og hele eftermiddagen er den lille sal rammen om forskellige foredrag om torsk - blandt andet Royal Greenlands forsøg med "torskehoteller", hvor torsk holdes i live efter fangsten indtil forarbejdningen.
Læs mere om Sermersooq Food Festival.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar