27. februar 2015

Følg med i PDAC

Daglige opdateringer fra verdens største råstofmesse

Toronto samler verdens råstof-aktører
i den kommende uge. Foto: Wikipedia
Arctic Business Network er med på første række, når verdens største råstofmesse og –konference, PDAC, løber af stabelen i Toronto i Canada.

Blandt deltagerne er den største grønlandske erhvervsdelegation til udlandet nogensinde. 70 deltagere fra en lang række virksomheder, GA, Råstofklyngen ACRM, Generalkonsulatet i Toronto og Naalakkersuisut tager turen til Toronto for at blive opdateret på de seneste nyheder inden for råstofsektoren – og for at markedsføre Grønland som råstofnation.

Også Arctic Business Network er repræsenteret i delegationen. Dels gennem formanden for netværkets råstofgruppe, Flemming Knudsen, der jo repræsenterer Hudson Ressources, og dels netværksleder Ellen Arnskjold.

Ellen Arnskjold blogger dagligt fra PDAC.
- Det er en oplagt chance for at markedsføre Arctic Business Network i både en grønlandsk og en international sammenhæng. ABN’s virksomheder er alle dedikerede og engagerede i den grønlandske udvikling – og her er der en oplagt chance for at knytte kontakter på vegne af netværket, som kan styrke den gode og solide udvikling, som netværket har været inde i de seneste par år, siger Ellen Arnskjold.

Programmet for delegationsrejsen er sammensat af Grønlands Arbejdsgiverforening (GA), Råstofklyngen (ACRM) og Det danske Generalkonsulat i Toronto – og byder blandt andet på seminarer om Grønland som råstofnation, messedeltagelse og receptioner.

Netværksleder Ellen Arnskjold vil dagligt under PDAC rapportere fra messen her på bloggen, så alle vore læsere kan være med på første parket, når klodens vigtigste råstofaktører er samlet.

Se programmet for delegationsrejsen.

Det officielle program for PDAC.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar