22. oktober 2014

Velkommen

Netværksmøde i Aalborg

Lise-Lotte Terp overdrog stafetten til Ellen Arnskjold.
Formand Poul Hededal ser til.
Det blev til en varm modtagelse af den nye netværksleder, Ellen Arnskjold, da Arctic Business Network tirsdag holdt møde i Aalborg.

Tidligere netværksleder Lise-Lotte Terp gav stafetten videre i form af en pip-fugl af træ – og opfordrede Ellen Arnskjold til at pippe højt i fremtiden.

På mødet, der havde samlet en god snes deltagere, bød man også velkommen til ABN’s nyeste medlem, Center for Logistik og Samarbejde, der i øvrigt også lagde hus til begivenheden.

Ellen Arnskjold takkede for den varme velkomst.
Ellen Arnskjold præsenterede bestyrelsens strategiarbejde, der fokuserer på at gøre ABN’s styrker synlige og øge værdien af medlemsskabet.

Efter debatten om ABN’s strategiarbejde fortsatte Ellen Arnskjold på scenen med en præsentation af Transparency International Greenlands Håndbog i antikorruption. Arnskjold har tidligere siddet i bestyrelsen for Transparency International Greenland og præsenterede en række dilemmaer fra korruptionens gråzoner.

Mødet samlede en god snes deltagere, der
 diskuterede strategi og korruption.
Det gav en livlig debat – og deltagerne i mødet kunne gå hjem med en opfordring til at fortsætte debatten hjemme i virksomhederne.

På mandag - den 27. oktober kl, 16 - 18 - er der netværksmøde i Nuuk på adressen Aqqusinersuaq 48A. Tilmelding til sekretariatet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar