21. oktober 2014

Nomineret til miljøpris

CSR Greenland med i opløbet om pris fra Nordisk Råd

CSR Greenland gør noget ved affaldet.
Når de prestigefyldte priser fra Nordisk Råd uddeles i Stockholm i næste uge, er Saligaatsoq-Avatangiiserik blandt de nominerede og har chancen for at vinde 350.000 kroner.

Den 29. oktober holder Nordisk Råd sin årlige prisuddeling i Stadshuset i Stockholm - og CSR Greenland er blandt de nominerede til Natur- og Miljøprisen.

Det er projektet Saligaatsoq-Avatangiiserik som er et af de i alt 13 nominerede projekter til Natur- og miljøprisen.

Projektet består af en række forskellige, konkrete samarbejdsprojekter, der alle har fokus på miljøbevidsthed, bæredygtighed og en ren natur, blandt andet virksomhedernes årlige oprydningsdag, Grønlands Selvstyres Qujanaq-kampagne om at bruge affaldsspandene, syv virksomheders samarbejde om strategisk miljøledelse og udarbejdelse af plakater med energi- og miljøråd til kontorer.

- Det helt særlige ved vores projektsamarbejde er, at vi kommer fra alle sektorer. Vi har både kommuner, selvstyre, KANUKOKA, frivillige organisationer og ikke mindst virksomhederne med i samarbejdet. Vi oplever ofte med Saligaatsoq-Avatangiiserik, at vi får mange forskellige vinkler på vores fælles sag. Det giver en god dynamik, siger sekretariatsleder Lotte Frank Kirkegaard fra CSR Greenland i et interview, der skal vises i forbindelse med prisuddelingen. Interviewet kan ses i sin helhed nedenfor.

Nordisk Råd uddeler i alt fem priser i kategorierne ”Natur- og miljøpris”, ”Litteraturpris”, ”Børne- og ungdomslitteraturpris”, ”Filmpris” og ”Musikpris”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar