9. oktober 2014

Succes i Sisimiut

Polar Fish er et hit

Polar Fish 2014 forløb forrygende, fortæller Pollas
Lyberth fra Arctic Circle Business. Foto: AKKC
- Vi kan næsten ikke få hænderne ned. Sådan fortæller en glad og tilfreds Pollas Lyberth fra Arctic Circle Business om weekendens fiskerimesse i Sisimiut, Polar Fish 2014.

- Det gik simpelthen forrygende. Vi satte rekord med besøgstallet - og allerede nu har de første virksomheder meldt sig til den næste messe, der finder sted i 2016.

Helt uden udfordringer var Polar Fish 2014 dog ikke.

- Vejret drillede en smule under opstillingen, men det kan vi jo ikke gøre noget ved, siger Lyberth.

- Til gengæld skal vi arbejde videre med overnatningsmulighederne i Sisimiut. For desværre havde vi ikke kapacitet nok denne gang, men det har vi nu to år til at arbejde med. For der bliver helt sikkert igen en messe i 2016. Det har vi besluttet.

Også hos AKKC, Aalborg Kultur- og Kongrescenter, der var teknisk arrangør af udstillingen, er man tilfreds:

Medarbejderne fra AltiCare nød den gode stemning.
 Foto: AKKC
- Det var generelt en række tilfredse udstillere, der søndag aften takkede af efter tre udbytterige messedage i Sisimiut. Vi fik faktisk alene positive meldinger, da vi sagde farvel til de medvirkende virksomheder, beretter projektleder Else Herfort fra AKKC.

Blandt de glade udstillere var Viborg-virksomheden AltiCare, der blandt andet sælger produkter til vedligeholdelse af bygninger, fortæller AKKC i en pressemeddelelse.

- Vi nød den gode atmosfære, der var på Polar Fish messen. Det gjaldt både blandt de besøgende og de øvrige udstillere, og vi kommer helt sikkert igen, når Polar Fish løber af stablen igen om to år, fortæller Dorthe Maarslet, direktør i AltiCare.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar