8. januar 2016

Kedelig ferie

Alternativ kampagne med humor

Der er ikke diskoteker i Igaliku, men til gengæld
byder nætterne på nordlysenes spektakulære lysshow.
Unplugging i Grønland er titlen på et kampagnetiltag, som Visit Greenland har sat i gang for at trække flere turister til Grønland. Kampagnen forvandler de traditionelle svagheder ved turisme i Grønland til styrker.

- Nogle gange kan selv det travleste bymenneske trænge til en længere pause, og kan man forestille sig noget bedre sted at tage hen end det mest isolerede og tyndest befolkede land i verden, er ræsonnementet bag kampagnen, der fremhæver, at det somme tider kan være lidt kedeligt og afsondret fra resten af verden, når man besøger Grønland. Til gengæld er der fred og ro og ikke mindst naturoplevelser i verdensklasse.

Unplugging i Grønland består af hitlister med blandt andet de mest afsondrede og de mest kedelige feriemål på verdens største ø.

På hitlisten med kedelige feriemål - og altså steder, hvor man kan få udsøgt fred og ro - ligger på førstepladsen Eqi nær Ilulissat skarpt forfulgt af Evighedsfjorden, Kapisillit, indlandsisen og endelig fåreholderbygden Igaliku i Sydgrønland.

Læs mere her om Unplugging i Grønland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar