8. januar 2016

Glæde i Frederikshavn

Marcod skal fortsat udvikle det maritime Nordjylland

De glade frederikshavnere. Foto: Marcod
Den maritime netværksvirksomhed Marcod, der er hjemmehørende i Frederikshavn, har netop sikret sin videreførelse frem til 2018 takket være økonomisk opbakning fra det maritime erhvervsliv, flere nordjyske kommuner og havne, Vækstforum Nordjylland, Business Region North Denmark, Den Danske Maritime Fond.

- Vi er  glade for at kunne fortsætte vores arbejde med at understøtte udviklingen i de små og mellemstore maritime virksomheder i Nordjylland. Ligesom vi kan fortsætte udviklingen af de maritime netværk i de nordjyske havne, afholde maritime konferencer, brande den nordjyske maritime klynge og medvirke til at sikre kvalificeret arbejdskraft, siger Christine Lunde, direktør i Marcod.

Nylige evalueringer ved Cowi og Oxford Research Institute A/S viser, at der er stor opbakning i den maritime industri til Marcods rolle og aktiviteter. Marcoc er for eksempel blevet tovholder for et EU-vækstprogram, som skal sparke gang i væksten i små og mellemstore nordjyske virksomheder i den maritime branche.

Marcod er et maritimt brancheudviklingscenter og klyngesekretariat, som støtter udviklingen hos små og mellemstore maritime virksomheder i den nordjyske maritime klynge. Marcod er en specialiseret maritim erhvervsfremmeaktør med indgående kendskab til den maritime branche og et omfattende netværk til maritime aktører i Danmark og Skandinavien. Marcod blev etableret i 2010 og er organiseret som en fond med base i Frederikshavn og et satellitkontor på Aalborg Havn. Centret har i alt syv ansatte.

Marcod er medlem af Arctic Business Network.

Læs hele Marcods pressemeddelelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar