17. marts 2015

Velbesøgt medlemsmøde

Sociale media ændrer grønlandsk presses arbejdsvilkår

Jan Boman gav gode råd om Facebook.
Samarbejdet mellem Arctic Business Network og Erhvervsklubben i Nordatlantens Brygge blev mandag skudt i gang med et velbesøgt arrangement om det grønlandske mediebillede.

Det var bestemt ikke ukendt stof for mange af de fremmødte, men alligevel lykkedes det oplægsholderne at tage tilhørerne med på en spændende tur bag kulisserne i de grønlandske media. Ikke mindst udviklingen i de elektroniske og sociale media har ændret arbejdsvilkårene for den grønlandske presse.
Naimah Hussain fortalte om de trængte grønlandske media.

Ph.D,-studerende Naimah Hussain introducerede problemstillingerne i sin afhandling om de grønlandske medier, Jan Boman fra Boman Qujan kom med fif til at bruge de sociale media i grønlandske sammenhænge, og endelig fortalte Kevin McGuwin fra Sermitsiaq.AG om erfaringerne med mediehusets engelsksprogede online-avis Arctic Journal.

Kevin McGuwin efterlyste i øvrigt ideer til Arctic Journals dækning af det grønlandske erhvervsliv, så her fik deltagerne i mødet en lille hjemmeopgave med hjem.

Kevin McGuwin fra Arctic Journal
 efterlyste engelsksproget erhvervsstof
.
Samarbejdet mellem Arctic Business Network og Erhvervsklubben i Nordatlantens Brygge er et led i ABN's nye strategi, der skal skabe værdi for medlemmerne ved blandt andet at give adgang til den nyeste viden om det arktiske marked. Et lignende møde blev fornylig holdt for netværkets medlemmer i Nuuk.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar