22. december 2014

Iværksætterpris til Maniitsoq El-Service

Grønlandsbanken sætter pris på energibesparelser

Maniitsoq El-service satser på LED-pærer
til den grønlandske julestjerne.
Grønlandsbankens Erhvervsfond uddelte torsdag fondens iværksætterpris til Maniitsoq El-service v/Jesper Jensen, Knud Ingemann Laursen og Jesper Christensen.

Virksomheden får prisen for sit arbejde med at energibesparende belysning:

- Erhvervsfondens bestyrelse har valgt at tildele Iværksætterprisen 2014 til Maniitsoq El-service, der via sit datterselskab LED Solar Greenland i Qaqortoq har lagt et stort arbejde i at udvikle og installere energibesparende solcelleanlæg, varmepumper, vindturbiner og LED belysning, siger fondens formand Kristian Lennert.

- Maniitsoq El-service har som privat virksomhed vist, at selskabet tør gå nye veje og har evnet at udvide sit forretningsområde fra traditionel el-installatør til også at beskæftige sig med alternative energikilder. Det er specielt en af selskabets ildsjæle - Jesper Christensen - der på kort tid har formået at tilegne sig en stor viden og faglig kompetence i vedvarende energiformer. De mange installationer, der i dag bidrager positivt til miljøet i form af reduceret CO2 udledning og samtidig giver en forbedret rentabilitet, kan findes i byerne Narsaq, Qaqortoq, Nuuk, Maniitsoq og Aasiaat.

Med prisen følger en pengegave på 25.000 kroner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar