26. november 2015

ABN samarbejder med folketingsmedlem

Udvikling af grønlandske kompetencer og finansieringsmuligheder

Bestyrelsesmedlem Allan Frost, netværksleder Ellen
Arnskjold, MF Aaja Chemnitz Larsen og bestyrelses-
medlem Torben Søgaard efter onsdagens møde.
IA's visionskonference tidligere på året, hvor grønlandske studerende bød ind med forslag til den fremtidige erhvervsudvikling i Grønland, var en succes.

Det er både IA-folketingsmedlemmet Aaja Chemnitz Larsen og bestyrelsen enig om - og derfor mødtes bestyrelsen onsdag aften med folketingsmedlemmet for at drøfte, hvordan man sammen kan støtte den udvikling, som konferencen satte i gang.

På visionskonferencen medvirkede blandt andre ABN-formanden Poul Hededal som mentor i en af arbejdsgrupperne - og erhvervsnetværket er indstillet på også at medvirke i fremtidige initiativer, som kan styrke erhvervslivet i Grønland.

Aaja Chemnitz Larsen talte
i Det Grønlandske Hus i Aalborg.
Både bestyrelsen og Aaja Chemnitz Larsen peger på et stort behov for at styrke kompetencenivauet i Grønland og et stort behov for at lette det grønlandske erhvervslivs finansieringsmuligheder.

Inden mødet med ABN-bestyrelsen deltog Aaja Chemnitz Larsen i et borgermøde i Det Grønlandske Hus i Aalborg. Mødet er et led i en turne rundt til de grønlandske miljøer i Danmark, hvor folketingsmedlemmet fortæller om sit arbejde på Christiansborg og hører om sager, der måske skal bringes videre i den politiske verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar