24. maj 2019

Ny partner

Nuna Advokater styrker kompetencerne

Advokat Peter Schriver og advokat Helen Kibsgaard
 er nu partnere i Nuna Advokater.
Advokat Helen Kibsgaard tiltræder 1. juni som partner i Nuna Advokater, Nuuk, meddeler selskabet, som betegner sig selv som Grønlands førende advokatfirma.

Helen Kibsgaard har som advokat gennem mange år beskæftiget sig med grønlandske erhvervsretlige forhold i samarbejde med Nuna Advokater og er en kapacitet inden for særligt råstofområdet, udarbejdelse og forhandling af kontrakter, samt konkurrenceretlige forhold i Grønland. Hun har derfor allerede et indgående kendskab til grønlandske forhold og vil være et velkendt ansigt hos flere af vores klienter, skriver Nuna Advokater på firmaets hjemmeside.

Det hedder videre, at Helen Kibsgaard også har en solid og meget bred erfaring med rådgivning i relation til generelle erhvervsretlige og selskabsretlige forhold, internationale kontrakter, distributionsforhold, CSR, køb og salg af virksomheder, due diligence processer samt rekonstruktioner.

- Der er tale om en markant styrkelse af kontorets kompetencer – særligt i forhold til vores grønlandske erhvervsklienter og i forhold til internationale klienter, der driver eller påtænker at drive aktivitet i Grønland. Vi ser frem til, at såvel vi som vores klienter kan nyde godt af Helens omfattende viden og erfaring, skriver Nuna Advokater på hjemmesiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar