23. august 2019

Kærlighed til Grønland

Masterclass

Søren Gericke lærer fra sig på Aarhus Food Festival.
Mesterkokken Søren Gericke har gennem hele karrieren arbejdet med det grønlandske køkken. Det har givet ham stor kærlighed til landet, kulturen og maden.

Det vil han fortælle om på en workshop på den kommende Food Festival i Aarhus, hvor Kokkescenen "på bedste vis omdannes til en kaffemik med grønlandsk stemning med alt, hvad det indebærer", som arrangørerne udtrykker det i invitationen.

På workshoppen, der varer en time, får deltagerne lov til at tilberede tre grønlandske fiskeretter med alt godt fra havet bestående af dansende rejecocktail, suaasat af hellefisk og rejer og fangernes fiskesuppe. Arrangementet finder sted lørdag den 7. september kl. 12 til 13 i Tangkrogen i Aarhus - kun et kast med en fiskestang fra Det Grønlandske Hus i Aarhus.

 Tilmelding og flere oplysning på Food Festivals hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar