12. juli 2018

Ny netværks-formand

Arctic Education Network har valgt ny bestyrelse

Den nye formand deltog sidste år i et fællesmøde mellem
Arctic Business Network og Arctic Education Network
i forbindelse med Seashow 2017, hvor hun fortalte
om de grønlandske handelsuddannelser.
Christel Lund Bøjler, forstander ved Niuernermik Ilinniarfik i Nuuk, er netop blevet valgt som formand for Arctic Education Network. Det skete på den seneste generalforsamling, hvor der samtidig var udskiftning i de øvrige bestyrelsesposter.

Bøjler ser frem til at arbejde som bestyrelsesformand:

- Jeg har været glad for at deltage som medlem i netværket og er nu spændt på de opgaver, der ligger som formand for bestyrelsen i uddannelsesnetværket. For mig er det en mærkesag at sikre den studerendes vej gennem uddannelsessystemet med fokus på den enkelte studerendes gennemførsel af den rette uddannelse med den rette vejledning. Med AEN er det netop muligt at skabe mulighederne for dette, hvor koblingen mellem studerende og erhvervslivet en vigtig faktor for at sikre, at den studerende får de rette kompetencer til at imødekomme det grønlandske erhvervsliv efter uddannelse. Jeg ser frem til det kommende arbejde i netværket med fokus på vidensdeling og samarbejde på tværs af Atlanten., fortæller den nyvalgte formand.

De øvrige bestyrelsesposter er besat af Stine Bylin Bundgaard, Aalborg Universitet, næstformand, Bodil Roed Abrahamsen, VUC & HF Nordjylland, Hanne Christensen, Efterskoleforeningen, Maria Paninnguaq Rafaelsen, Det grønlandske Hus, Aalborg og direktør Lise-Lotte Terp, Arctic Consensus.

Den nye bestyrelse holdt i sidste uge sit første bestyrelsesmøde, hvor planen for de fremtidige aktiviteter og udvikling af netværket blev lagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar