5. juli 2018

Invester i fremtidens Grønland

Grønlandske erhvervsdage i Aarhus

Livlig debat under sidste års grønlandske
erhvervsdage i Aarhus. Foto: Nukiga
Det grønlandske iværksættermiljø er i spirende vækst, og produkter og design fra Grønland finder i stigende grad vej til de internationale markeder. Grønlandske produkter er garanti for god kvalitet og autentisk storytelling, hvad angår både råvarer og design.

Det er baggrunden for, at Nukiga i Aarhus nu for andet år i træk arrangerer de såkaldte Grønlandske Erhvervsdage i Smilets by.

- Vi åbner dørene for to højaktuelle erhvervsdage med fokus på grønlandsk iværksætteri og erhverv, og vi har inviteret en lang række iværksættere inden for bl.a hudpleje, fødevarer og design til at præsentere deres produkter og forretningsideer. Dette er en oplagt mulighed for danske virksomheder og investorer til at få et unikt indblik i, hvad Grønland har på hylderne – og gøre en god handel, siger Morten Larsen fra Nukiga.

- Vi har inviteret en række kompetente oplægsholdere, der vil sætte spot på blandt andet. Grønlands erhvervspotentialer og investeringsmuligheder og debattere styrkelsen af iværksætteriet i Grønland som en af grundstenene for den grønlandske erhvervsudvikling.

Blandt oplægsholderne er direktøren for Grønlands Erhverv, Brian Buus Petersen, Per Holm Nørgaard fra Blue Water Shipping og Mogens Andersen fra Vækstfonden.

De grønlandske erhversdage i Aarhus finder sted den 12. og 13. spetember.

Læs mere om erhvervsdagene på Nukigas hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar