25. september 2017

Ny direktør på vej

Sermersooq Business Council skal have ny direktør

Ulla Lynge giver stafetten videre.
Efter fire år på posten har Ulla Lynge besluttet at forlade posten som direktør for Sermersooq Business Council, og derfor skal bestyrelsesformand Martin Sandy Shalmi i gang med at finde en ny direktør.

- Jeg har haft 4 gode år i SBC og nu føles det rigtigt at give stafetten videre. Det vigtigste i denne situation er at lave en god overgang med den kommende direktør, sådan at man hurtigt kan komme i gang med at videreudvikle SBC, fortæller Ulla Lynge.

-Vi har været meget tilfredse med Ullas præstationer, hvor hun har formået at udvikle SBC til en driftig og aktiv medspiller til kommunens erhvervsliv. Brandet Colourful Nuuk, iværksætterrådgivning og det at være katalysator for erhvervsudviklingsinitiativer har blomstret i Ullas ledelsesperiode. Bestyrelsen ønsker Ulla god vind fremover og ser frem til en spændende proces med at rekruttere den nye direktør til SBC, siger bestyrelsesformand Martin Sandy Shalmi.

Sermersooq Business Council er erhvervsrådet i Kommuneqarfik Sermersooq, som har til opgave at fremme vækst og økonomisk fremgang i kommunen ved at understøtte og udvikle kommunens erhvervsliv. Posten som direktør i erhvervsrådet forventes besat til årsskiftet.

Se stillingsopslaget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar