11. september 2017

Noma køber grønlandsk

Honning fra Narsarsuaq til den verdenskendte restaurant

Ole Guldager er Grønlands eneste biavler.
Biavler Ole Guldager havde en god dag, da han forleden havde besøg af en flok kokke fra den københavnske Michelin-restaurant Noma.

Det endte nemlig i en kulinarisk blåstempling og en ordre på honning fra Narsarsuaq.
- Mængdemæssigt kan vi ikke tale om de helt store sager, for bisæsonen har været temmelig dårlig i år, men det er vores første eksportordre, og det er vi glade for, fortæller Ole Guldager.

Ole Guldager har i en årrække produceret honning i Narsarsuaq. Det er både et eksklusivt og meget efterspurgt produkt blandt turister i Grønland - og nu kommer det altså også på bordet på Noma.

I øvrigt skal deltagerne i årets Seashow, der starter i dag mandag, besøge Ole Guldager og hans bigård, når turen slutter i Narsarsuaq på lørdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar