16. januar 2017

Nye muligheder i grønlandsk turisme

Medlemsmøde i Nuuk

Fokus på turismen i Grønland.
Efter alle nytårsfestlighederne er Arctic Business Network klar til et nyt spændende år, og allerede torsdag den 19. januar går det løs med årets første medlemsmøde i Nuuk.

ABN har inviteret Mari-Louise Nissen fra Grønlands Rejsebureau (Greenland Travel) til fortælle lidt mere om virksomhedens arbejde i både Grønland og Danmark. Desuden stiller Ulla Lynge fra Sermersooq Business Council op for at fortælle om, hvordan erhvervsrådet i den grønlandske hovedstadskommune bidrager til at udvikle kommunen som turistmål - blandt andet gennem initiativet Colourful Nuuk. Hun vil også komme ind på indsatserne i 2017, hvor der sættes fokus på serviceområder med relation til turisterhvervet.

Det grønlandske samfund har store forventninger til turistindustrien i fremtiden - og mødet giver mulighed for at høre mere om, hvordan Grønland kan udnytte den voksende rejselyst.

Tilmelding til mødet den 19. april kan ske til netværksleder Ellen Arnskjold. Hvis man ikke har mulighed for at være til stede i Nuuk, er der også mulighed for at følge mødet online.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar