11. marts 2016

Naturligt at støtte

Stark støtter AWG med penge, mandskab og materialer.

Medarbejderne i Stark Nuuk er stolte af
at bidrage til Arctic Winter Games.
- Stark er en del af det grønlandske samfund og finder det naturligt at være en del af Arctic Winter Gamses. Fællesskab, sammenhold og muligheder er værdier, som vi gerne støtter op om.

Sådan forklarer direktør Poul Erik Nørnberg fra Stark om baggrunden for, at firmaet har valgt at blive såkaldt Kissaviarsuk-sponsor for de arktiske vinterlege. Kiviarsuk-sponsorer er sponsorer, der bidrager med mellem 400.000 og 699.999 kroner.

- Det drejer sig ikke alene om kontanter, men også materialer og ydelser under arrangementet, forklarer Nørnberg.

- Helt konkret har vi sat nogle medarbejdere til rådighed . Der arbejdes på en lager-central, parkerings-muligheder  og opladningsstander , hvor disse services varetages ud fra Stark`s matrikel, siger afdelingsdirektør Lars Frandsen, Stark Nuuk.

- Værdien for os som virksomhed er øget medarbejdermotivation og branding af virksomheden. Vi betragter også denne involvering som en del af vores CSR-indsats, da AWG er en event af national betydning i Grønland, som involverer størstedelen af befolkningen. Vi bidrager gerne til en så vigtig begivenhed , da dette er noget, som fylder meget i den grønlandske bevidsthed, siger Frandsen.

- Vi gør det, fordi vi er en del af samfundet. Umiddelbart har vi ingen forventninger til et egentligt udbytte af arrangementet, understreger Poul Erik Nørnberg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar