10. april 2015

Rejsebureau på Grønlandshavnen

 Aalborg og Nordjylland er et stort, potentielt marked, mener Grønlands Rejsebureau

Grønlands rejsebureau vil gøre det nemmere
 for nordjyske erhvervsfolk, der skal til Grønland.
På billedet fra Kangerlussuaq er det en del af deltagerne
 i sidste års business-ekspedition, der var arrangeret
af Arctic Business Network i samarbejde
 med Grønlands Rejsebureau.
Grønlandshavnen på Aalborg Havn er meget passende blevet adressen for en ny afdeling af rejsebureauet med samme fornavn. Grønlands Rejsebureau, der har afdelinger i København og Grønland.

Rejsebureauet tror på et stort marked i det nordjyske og vil på havnen hjælpe de nordjyske virksomheder med at effektivisere forretningsrejserne til Grønland – og udvide forretningen:

- Vi vil rigtig gerne vokse, og vi ved, at der er mange nordjyske virksomheder, der har gode samarbejder med virksomheder i Grønland. Vi ser derfor Nordjylland som et spændende marked for os, og vi glæder os til at komme ud og være helt tæt på vores nordjyske kunder og servicere dem endnu bedre, fortæller Tina Delin Mogensen, afdelingschef i Grønlands Rejsebureau.

Satellitkontoret på Aalborg Havn åbnede den 1. april 2015, hvor to medarbejdere tre dage om ugen vil være klar til at yde hjælp med alt fra bestilling af flybilletter og hotelovernatninger til planlægning af besøg i Grønland.

Som basishavn for trafik til og fra Grønland er Aalborg Havn en oplagt placering for rejsebureauets nye afdeling, der ifølge Aalborg Havn kan være med til at styrke forholdet mellem grønlandske og nordjyske virksomheder:

- Vi er glade for samarbejdet med Grønlands Rejsebureau, som vil være med til at forstærke vores tætte relation med de mange grønlandske virksomheder. Samtidig understreger samarbejdet havnens rolle som centrum for samhandel med Grønland, siger adm. direktør i Aalborg Havn A/S Claus Holstein. Foruden Aalborg Havn samarbejder Grønlands Rejsebureau allerede med andre virksomheder på Grønlandshavnen, blandt andre Arctic Group og Arctic Import, hvis primære markeder udgøres af de nordatlantiske lande.

Grønlands Rejsebureau har i alt 30 ansatte på kontorer i Danmark og Grønland samt et rejselederteam på 60 mand. Bureauet er medlem af Arctic Business Network.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar