30. juni 2014

Afsked med Thrysøe

Velbesøgt reception 

Jan Thrysøe modtog mange 
hilsener ved den bevægende reception.
Der var ikke mange ledige p-pladser på Umanakvej i Aalborg, da det Grønlandske Hus fredag eftermiddag holdt reception for Jan Thrysøe, der 1. september stopper som leder af huset efter næsten syv år på posten.

Gæsterne ankom i en lind strøm ved fjorten-tiden. Der var intet gavebord til de medbragte gaver - men til gengæld en gaveslæde, så Thrysøe i den kommende vinter selv kan køre gaverne hjem til vingården i Guldbæk.

Formanden for Det Grønlandske Hus, Lise-Lotte Terp, takkede Thrysøe for indsatsen og mindedes især samarbejdet om det sejlende uddannelses- og erhvervsfremstød i Grønland, Seashow.

Gaverne kunne afleveres på gaveslæden...
- Der var ikke meget, der talte for, at det kunne lade sig gøre. Men det var en god ide, så vi prøvede alligevel. Og ikke mindst takket være din utrættelige indsats blev det jo en succes, som vi nu har gennemført to gange, fortalte Terp.

Thrysøe takkede - ikke helt ubevæget - for de smukke ord, og så tilbage på årene i Det Grønlandske Hus.

- Jeg havde jo mest forstand på politiarbejde og flyvning, så der var mange nye ord, der skulle læres, da jeg trådte ind i den kommunale verden.

Formand Lise-Lotte Terp takkede
Jan Thrysøe for indsatsen.
Thrysøe kunne se tilbage en årrække, hvor husets aktiviteter er øget voldsomt - uden at personalet er øget tilsvarende, ligesom han understregede, at tiden efterhånden er løbet fra de fysiske rammer på Umanakvej.

- Her ligger der en stor udfordring for den kommende leder, sagde Jan Trysøe.
Jan Thrysøe havde medbragt flere generationer af familien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar