1. juli 2014

Andrea er tilbage

I praktik inden for international handel

Andrea Daorana Kristensen fra Ilulissat lærer om
 international handel og markedsføring hos
Arctic Import. Privatfoto.
Arctic Import har netop budt Andrea Daorana Kristensen velkommen tilbage til hovedkontoret i Aalborg Øst efter et skoleophold i Grønland.

På Arctic Imports hovedkontor skal hun nu i gang med et sidste praktikforløb i forbindelse med sin uddannelse i international handel og markedsføring..

24-årige Andrea Daorana Kristensen er i den afsluttende fase af sin NI2-uddannelse. NI2 er en toårig grønlandsk akademiøkonom-uddannelse. Her bliver Andrea og hendes medstuderende i stand til at analysere, planlægge og udføre markedsføring både nationalt og internationalt.

Arctic Import støtter altid gerne op om unge mennesker under uddannelse i de grønlanske lokalsamfund.

- Arctic Import har tidligere haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Andrea i Ilulissat Center Marked, og vi var derfor kun glad for at kunne tilbyde hende en praktikplads, fortæller Arctic Imports HR-Chef Anja Tjørnelund Andreassen.

Andrea Daorana Kristensen slutter sit praktikforløb hos Arctic Import i midten af juli og vil derefter arbejde de næste par år i Ilulissat. Hun drømmer om på et senere tidspunkt at vende tilbage til skolebænken og videreuddanne sig yderligere.

- Arctic Import støtter selvfølgeligt helt op omkring Andreas planer, siger HR-chefen.

Arctic Import er medlem af Arctic Business Network.

Læs mere om Niuernermik Ilinniarfik - Grønlands Handelsskole.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar