4. juni 2019

Bæredygtige iværksættere

Nukiga Erhvervsdage om iværksætteri

Igen i år inviterer Nukiga til  erhvervsdage i Aarhus.
Grønlandske iværksættere kan være vejen til bæredygtig erhvervsudvikling. Det mener Nukiga, og det aarhusianske initiativ inviterer derfor igen i år til Nukiga Erhvervsdage i Aarhus.

- Bæredygtighed handler ikke kun om klima og miljø. Det handler i lige så høj grad om måden, vi samarbejder på og om måden, vi tjener vores penge på. Verden har brug for bæredygtige løsninger på gamle udfordringer, og iværksættere kan bidrage med et nyt mindset, der kan udfordre gamle strukturer og sikre en sund erhvervsudvikling, skriver Nukiga på sin hjemmeside.

- Vi har i år inviteret en række kompetente oplægsholdere fra Grønland og Danmark til at udfordre diskussionen om Grønlands erhvervsudvikling og debattere, hvad Danmark kan lære af Grønland og omvendt, når det drejer sig om iværksætteri og erhvervssamarbejde. Iværksættere og startups fra hele Grønland vil præsentere deres produkter, pitche deres forretningsideer og komme med deres bud på, hvad det kræver at få succes som iværksætter i Grønland. Hvad er de største udfordringer, og hvordan opnår man succes, når man springer ud som iværksætter i Grønland?

Programmet for erhvervsdagene byder blandt andet på oplæg fra Anne Nivika Grødem (projektleder i fødevareklyngen Nerisa fra Sermersooq Business Council), Juliane Henningsen (direktør i Arctic Circle Business), Michael Binzer (direktør i VisioBox), Jacob Nitter Sørensen (direktør i Air Greenland), Jakob Stoumann (direktør i Oxford Research) og mange andre.

Nukiga Erhvervsdage 2019 i Aarhus finder sted 9. og 10. september. Yderligere oplysninger om priser og tilmelding på Nukigas hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar