23. august 2017

Mød Torben M. Andersen

Bliv opdateret på den grønlandske økonomi

Nu kan medlemmerne af ABN møde formand for
 Økonomisk Råd i Grønland og blive opdateret på
den grønlandske økonomi.
De seneste år er der kommet flere rapporter om den grønlandske økonomi. Samstemmende har rapporterne berettet om en økonomi i voldsom vækst, men også om en økonomi der balancerer på en knivsæg. Befolkningssammensætningen ændrer sig, så der bliver relativt flere ældre og dermed færre skatteydere. Samtidig er væksten truet af både svingende fiskepriser og ikke mindst betydelige udfordringer på uddannelses- og kompetencefronten.

Derfor er det særdeles spændende, når Økonomisk Råd i Grønland den 13. september offentliggør sin årlige rapport. Temaet for årets rapport er netop fiskeri- og uddannelsespolitikken – og der er næppe tvivl om, at rådet anbefaler reformer på begge områder.

Medlemmerne af Arctic Business Network kan høre alt om den nye rapport, når netværket holder medlemsmøde i Aalborg den 18. september. Her bliver den nye rapport gennemgået af formanden for Økonomiske Råd, økonomiprofessor Torben M. Andersen, Aarhus Universitet.

Kom og vær med og hør det sidste nye om den grønlandske økonomi. Mødet foregår i Arktisk Hus, Vesterbro 79 i Aalborg mandag den 18. september kl. 15.00 til 17.30. Tilmelding på contact@arcticbusinessnetwork.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar