9. september 2016

Fællesskabet styrker fagligheden

Hverdag i Det Arktiske Hus

Birgitte Bjerge Poulsen skriver speciale om
bæredygtighedsbegrebet i Arktis. Hun har fået en
arbejdsplads i Det Arktiske Hus i Aalborg.
Hverdagen er så småt ved at indfinde sig i det Arktiske Hus i Aalborg, hvor en række virksomheder og organisationer med tilknytning til Grønland og Arktis har fundet sammen under samme tag.

Senest har speciale-studerende ved AAU Arctic Birgitte Bjerge Poulsen fået en kontorplads midt i det levende arktiske miljø, hvor hun arbejder med sit speciale, der sætter fokus på bæredygtigheds-begrebet i en arktisk kontekst.

Det benyttede hun lejligheden til at fortælle mere om ved et kaffemøde mandag eftermiddag, hvor medarbejdere fra hele Det Arktiske Hus var inviteret til at komme med spørgsmål, input og kommentarer til hendes speciale.

- Mødet er et godt eksempel på, hvordan virksomheder og organisationer med fokus på Arktis kan inspirere hinanden, når de bor under samme tag. Jeg oplevede det samme, da jeg for nogle år siden arbejdede i Framsenteret i Tromsø i Norge, siger informationsmedarbejder Jesper Hansen fra Arctic Business Network.

Beboerne i Det Arktiske Hus i Aalborg er Det Grønlandske Hus, Arctic Consensus, Grønlands Rejsebureau, AAU Arctic, Arctic Education Network samt Arctic Business Network.

Fredag den 9. september kl. 14 markeres åbningen af Det Arktiske Hus med en reception. Se mere her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar