28. juni 2016

Hyldest til Grønland

Ambassadeparty med arktisk fokus

Stor interesse for Grønland ved den
 amerikanske ambassadørs havefest.
Grønland er et pragtfuldt land - og det er et privilegium at få lov at besøge landet. Det mener den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford - og det understregede han igen, da han i sidste uge var vært for ambassadens traditionelle gardenparty før den amerikanske uafhængighedsdag.

- Vi har netop besøgt Grønland - og jeg må understrege, at vi fra amerikansk side lægger stor vægt på de tætte relationer mellem Grønland, Danmark og USA, som vi har haft gennem mange år.

USA er i øjeblikket formand for Arktisk Råd, og det satte sit præg på havefesten, der er lidt af et tilløbsstykke med over 2.000 inviterede gæster. I mellem gæsterne så man blandt andre professor Minik Rosing, chefen for den grønlandske repræsentation i København Lida Skifte Lennert, Nauja Bianco fra Nordisk Ministerråd, Anne Kathrine Olsen fra IA's Folketingssekretariat samt ikke mindst ABN's netværksleder Ellen Arnskjold.

- Det er anden gang jeg deltager i begivenheden. Det er utroligt vigtigt, at Arctic Business Network også bliver inviteret til den slags, for det viser, at vores arbejde bliver taget alvorligt, siger Ellen Arnskjold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar